JÍDELNÍ LÍSTEK >>

NÁPOJOVÝ LÍSTEK >>

 

Jídelní a nápojový lístek ke stažení v PDF zde

Rozvozový leták ke stažení v PDF zde

 

Pro zaplacení Vašeho účtu akceptujeme pouze HOTOVOST a tyto druhy stravenek:
Sodexho Pass, Chéque Déjeuner, Ticket Restaurant.

Neakceptujeme kreditní karty!

Děkujeme za pochopení a přejeme dobrou chuť!

NAŠE NABÍDKA - DOPORUČUJEME


PONDĚLÍ
 
Fazolová polévka se slaninou (12)   30,- Kč
   
1. Bruschetta s krůtími játry na cibulce a červeném víně s pancettou (1,6,7,9,12) 99,- Kč
2. Zeleninový salát s kukuřicí, kuřecím mase a bylinkovým dresinkem (6,7,12) 109,- Kč
3. Vepřová panenka na smetaně s karlovarským knedlíkem (1,3,6,7,9) 129,- Kč
   
   
ÚTERÝ  
Květáková polévka se sýrem (1,7,12) 30,- Kč 
   
1. Steak z kuřecího stehna s cizrnovým pyré a zelným salátkem (1,6,7,9,12) 109,- Kč
2. Špagety s tomatovou omáčkou, kapary a grilovaným filátkem ze pstruha (1,3,4,6,9,12) 119,- Kč
3. Pečené uzené maso s česnekem a cibulí, nastavovaná bramborová kaše s krupkami (1,6,7,9,12) 129,- Kč
   
   
STŘEDA  
Krémová česnečka s hlívou ústřičnou (1,6,9) 30,- Kč 
   
1. Kuskus s lilkem, cuketou a pečenými rajčaty (1,6,9,12) 99,- Kč
2. Hovězí hamburger s pancettou a parmazánem, hranolky (1,3,6,7,10,12) 109,- Kč
3. Hovězí guláš s houbami a špekovými knedlíky (1,3,6,7,9,10,12) 129,- Kč
   
   
ČTVRTEK  
Hrášková krémová polévka zjemněná smetanou (1,6,7) 30,- Kč 
   
1. Linguine s kousky vepřové panenky, listovým špenátem a smetanou (1,3,7) 99,- Kč
2. Kuřecí soté na kari se žampiony a cibulkou, jasmínová rýže (1,6,7,9,12) 109,- Kč
3. Smažený Camembert se šťouchanými bramborami s pancettou a malým rajčatovým salátkem (1,3,6,7,12) 119,- Kč
   
   
PÁTEK  
Gulášová Nostrana (1,6,12) 30,- Kč 
   
1. Rigatoni s česnekovo-parmazánovou omáčkou a hráškem (1,3,6,7,9,12) 99,- Kč
2. Konfitovaná vepřová krkovice s brambrovými špalíčky a listovým špenátem (1,3,12) 109,- Kč
3. Hovězí špíz s bramborovo-mrkvovým pyré a rukolovým salátkem (6,7,10,12) 129,- Kč
   
 Výše uvedené pokrmy mohou obsahovat alergeny 1-14. Přehled alergenů k nahlédnutí u obsluhy.